Apr 27, 2013, 4:21 PM

Съновидение 

  Poetry » Love
445 0 2

Насън очите ти открадвам

във шепи да им се порадвам.

И устните на мойте слагам,

и сякаш мед на тях полагам.

Сърцето ти с ръка изтръгвам

и с него към луната тръгвам.

И там - в небето - да узрее,

като луната то да грее.

Накрай душата ти изваждам,

с любов грижливо я подклаждам...

Те с мойта двете да политнат

и горе като цвят да никнат. 

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??