25 авг. 2023 г., 15:14

Сънувах те 

  Поэзия » Любовная
573 4 3

Сънувах те – ти се усмихна
и към мене скланяш глава...
Помилвах те – ти ме докосна
и заваляха звезди в нощта...

 

Сънувах те – ти ме прегърна
и преобърна в мене света...
После... Видях те – ти ме целуна
и разбрах, че е истина съня.

 

© Райна Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??