25.08.2023 г., 15:14 ч.

Сънувах те 

  Поезия » Любовна
562 4 3

Сънувах те – ти се усмихна
и към мене скланяш глава...
Помилвах те – ти ме докосна
и заваляха звезди в нощта...

 

Сънувах те – ти ме прегърна
и преобърна в мене света...
После... Видях те – ти ме целуна
и разбрах, че е истина съня.

 

© Райна Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??