20 сент. 2016 г., 16:29

Съпруга 

  Поэзия
284 1 2

Най-хубавите неща

не се случват никога.

Разминаваш се

с погледа ми,

какво сътворихме?

Ние сме тук за да страдаме

и все пак се питаш

кое е по-добре:

жена ти да не те обича

или да обича еднакво теб

и всички останали...

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??