Sep 20, 2016, 4:29 PM

Съпруга 

  Poetry
282 1 2

Най-хубавите неща

не се случват никога.

Разминаваш се

с погледа ми,

какво сътворихме?

Ние сме тук за да страдаме

и все пак се питаш

кое е по-добре:

жена ти да не те обича

или да обича еднакво теб

и всички останали...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??