20.09.2016 г., 16:29 ч.

Съпруга 

  Поезия
309 1 2

Най-хубавите неща

не се случват никога.

Разминаваш се

с погледа ми,

какво сътворихме?

Ние сме тук за да страдаме

и все пак се питаш

кое е по-добре:

жена ти да не те обича

или да обича еднакво теб

и всички останали...

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??