10 окт. 2015 г., 20:37

Сърцето бавно се облича 

  Поэзия » Любовная
536 1 1

С вяра и надежда, с доверие

сърцето се облича...

С премръзнали пръсти мята

дрипи на гърба.

Тях всеки скитник спрял се

бе съдирал и събличал.

Но днес странник хлопа

на пътната врата.


Хей, страннико, доверието

само ми остана.

Помогни ми да го метна

и него на гърба!

Тежко е... да... Хайде,

ще го хванем двама!

Да..., трудно е, но ако ме обичаш,

ще ми помогнеш да го облека!

© Яна Танева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много благодаря, Валери Димитров за прекрасните думи! Щастлива съм, че Ви харесва!
Предложения
: ??:??