2 дек. 2010 г., 15:39

Сърцето си не ще ти предоставя 

  Поэзия » Любовная
376 0 1

Стъклата ми с докосване се чупят -

въздишките пропукват ги дори,

а вятърният унес ми отмъква

и струните от стъклени сълзи...


и болката - отиваща на черното,

посипано по мократа ми длан.

Заклещена агония е ехото,

отекващо в почти победен марш...


на отчаяние от изгубеност сред нищото,

което за любов изглежда се представя.

Аз безрезервно вярвам в тъжността на истината!

Затуй, сърцето си не ще ти предоставя.

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??