http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=159697#comments
разпилях се...
избрулих
последната дреха
като спомен не тлен
като късче тъга..
и по речните
пътища
стичам се песенно...
с пъстроцветна
снага
ме покри
Есента...
и танцуват
политнали облаци
от дъха на
предсмъртен копнеж...
разтопи се
тъгата ми есенно
и затопли
сковалия скреж ...
полетях...
над простора
по твоите стъпки
и съших
страховете ти
с восъчни кръпки...
слели се в брод
ме очакват
очите ти...
облачна идвам
потичам
в сълзите ти...
***
разпилях се
да стопля
пресъхнала пръст...
и потекох живително
в твоята плът...
11.03.09
Пловдив
© Бехрин Все права защищены