27 янв. 2010 г., 12:44

Същата 

  Поэзия
472 0 2

Дори очите ù са със цвета на моите.

Дори усмивките ни си приличат.

Не я целувай както мене, моля те.

Не може като мен да те обича.

 

Дори къдриците в косите са подобни,

и начинът, по който ти говори.

Не ù споделяй тайните среднощни,

не я допускай в моите истории.

 

Парфюмът ù познато ти ухае,

и шампоанът ù, изглежда, също.

Не знам - а и не искам - тя коя е.

Ти с нея си, но виждаш мене всъщност.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Разкошно стихотворение, грабна ме.Толкова болка !
  • Понякога мъжете са много слепи не трябва да оставаш в миналото. Мой съвет е да подновиш себе си така човек най-лесно продължава.
Предложения
: ??:??