5 июн. 2009 г., 12:54

Същността на живота 

  Поэзия » Философская
1051 0 16

 

Същността на живота

 

 

Така се радвам, че те има

тук... на топличко във мен.

Няма сняг...

                    А си е зима...

Навън е грубо и студено...

 

Дните бързо се прескачат.

Усещам как със теб раста...

Ти за мене много значиш...

Дали това е същността,

 

която тъй отдавна търся,

която преоткривам в теб,

която сигурно в живота ми

ще променя своя ред.

 

Така се радвам, че те има,

че теб очаква те Светът.

Затоплям се...

                      А си е зима.

Какво е всъщност същността...

 

                    31.01-08.02.1997 г.

                     гр. София

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??