14 июн. 2009 г., 21:10

Състезание с времето 

  Поэзия
573 0 1

Време забързано гониме –

то ни препъва и пак

вием, проклинаме, молиме,

хукваме бързо във бяг…

 

Отстрани – всичко размазано -

даже не спираме взор,

няма неща непоказани,

няма душа и простор!

 

Има агресия в бягството,

има и ярост в кръвта!

Nедопустимо е “братството”,

немислима е и любовта!

 

Ето – финала напреде ни -

стиснали здраво зъби,

метри последни приведени,

лента разкъсват гърди…

 

Няма, уви, поздравления,

пляскане, свирки, заря,

няма въпроси за мнения –

чудно защо е така???

 

Търсиме ниско наведени

и хрипти в нази дъхът -

няма пролука отпреде ни -

НЯМА НАНИКЪДЕ ПЪТ!!!

© Станимир Власакиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??