27 дек. 2009 г., 11:00

Съвет 

  Поэзия » Другая
1505 0 9

Не ме наричай с нежни

имена!

Не казвай, че богиня съм

за теб!

Не се погубвай с мойта

красота!

Аз като всички съм -

жена.

От погледи, които само

искат,

душата си превърнах

в лед.

Не се опитвай да я

стоплиш.

Сгрешиш ли, свършено е

с теб!

И ако искаш да остана

твоя,

да бъда с теб, дори

в мига,

когато тъжен си и искаш

думи...

Едничка само изречи:

Ела!

И да забравим прозаичните

неща...

 


© Мариана Вълкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??