23 мая 2018 г., 01:59

Съвременна мис 

  Поэзия » Другая
632 1 0

Истина или лъжа

искаш от мен сега

да чуеш ти кажи ми,

с нея ли си-огтовори ми!

Колко пъти досега

лъгала те е така

кажи спомняш ли си –

все още вярваш ли й?

До теб на масата първа сяда

колко обича те чак вдига врява,

но щом напечено нещо става-

от теб бързо се отдалечава.

Уж влюбена в теб била,

но аз не вярва в това

за секунди с друг щом тя те сменя –

схвана ли ми мисълта?

Че е мис отдалече личи

тази с теб – как добре ти стои,

нищо,че на тестовете само двойки има,

идеална е за теб-"умна" и красива.

Тя е мис на суетата –

удължава си краката,

от фотошопа най-разбира –

не качва снимки без да коригира.

Отбелязва се къде е и не спира,

тя обича с това да парадира,

с тялото си провокира –

без да се днима гола не заспива.

Иска да е в устата на тълпата –

мисли се за звезда горката

и отвисоко гледа уж нещата,

а е по-ниско дори и от тревата,

съжалявам,че разбих й днес мечтата,

като реално изрекох ги словата.

© vibokal Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Накъде вървиш, човеко? »

50 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??