Безкрайна горещина,
две голи тела се сливат в нощта...
Луната огрява това съвършенство,
а звездите - свидетели неми, въздишат възхитени.
Тя изпада в екстаз.
Той я взима в обятията си.
Той губи сили.
Тя го целува нежно.
Една безкрайна хармония...
Последни страстни погледи,
последно действие.
И след това почивка -
неми благодарствени целувки, красиви прегръдки.
Полуугасналата луна изпраща свидетелите,
гледа страстните преплетени тела -
сега се носят на ангелски крила
и са привидно невинни...
Усмивка, две, а след това пробуждане,
дори след изгрева -
две толкова различни същества.
Движат се с финес, изпълват пространството.
Гледат се нямо, но все така страстно.
Докосването им е истинско и специално.
По между им бездни, пътища, реки и планини,
а в сърцата им огън гори.
Искра любовна го наричат някои.
Други - просто възрастови трепети.
Но попитайте момчето и момичето,
приятелите на луната и звездите,
двете млади съвършени същества,
носителите на красотата и Любовта.© Габи Все права защищены
Браво!!!6+