СЪЗДАЙ МЕ!
Още един щрих на тънкото перо
и пътеките ще бъдат прокарани,
на очите от магичното същество,
до рожденото място – душата й.
Огъня ще прогори там платното.
Картината ще изгуби скъпа цена.
Ще си отидеш и ти с нея, защото
подпали те горещата моя сълза.
А тази, която от теб черна бликна,
се вряза завинаги в моето сърце.
В пръстите ми перото тихо извика:
Създай ме! Аз съм твоето светло небе!
28 06 2017
© Надежда Борисова Все права защищены