Jun 28, 2018, 11:15 PM

Създай ме 

  Poetry
286 0 0

СЪЗДАЙ МЕ!

 

Още един щрих на тънкото перо
и пътеките ще бъдат прокарани,
на очите от магичното същество,
до рожденото място – душата й.

 

Огъня ще прогори там платното.
Картината ще изгуби скъпа цена.
Ще си отидеш и ти с нея, защото
подпали те горещата моя сълза.

 

А тази, която от теб черна бликна,
се вряза завинаги в моето сърце.
В пръстите ми перото тихо извика:
Създай ме! Аз съм твоето светло небе!

 

28 06 2017

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??