Гласът ти ме превръща в струна,
частица от изтънчен инструмент.
За теб да композирам не е трудно,
в чувствен музикален орнамент!
Очите ти, когато ме намерят,
пулсът ми отмерва тон мажор.
Потапям се във приказна феерия,
под звуците на херувимски хор!
Ти си муза, песен и симфония!
Не мога в изказ да те облека...
Щом изпълваш дните ми с хармония -
в съзвучие живее любовта!
© Десислава Вълова Все права защищены