Feb 13, 2018, 10:00 AM

Съзвучие 

  Poetry
898 2 0

Гласът ти ме превръща в струна,

частица от изтънчен инструмент.

За теб да композирам не е трудно,

в чувствен музикален орнамент!

 

Очите ти, когато ме намерят,

пулсът ми отмерва тон мажор.

Потапям се във приказна феерия,

под звуците на херувимски хор!

 

Ти си муза, песен и симфония!

Не мога в изказ да те облека...

Щом изпълваш дните ми с хармония -

в съзвучие живее любовта!

 

© Десислава Вълова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??