19 мая 2016 г., 07:00

Таен път 

  Поэзия
536 0 10

 

Срещнах те. Дишам те.
Чувам те из мислите.
Странен сън, няма тръни.
Розов цвят от изгрев.
Таен път. В слънцето.
Разни чучулиги.
Топъл сън, вместо звън -
тънък глас на птици.

© Йоана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??