19.05.2016 г., 7:00 ч.

Таен път 

  Поезия
500 0 10

 

Срещнах те. Дишам те.
Чувам те из мислите.
Странен сън, няма тръни.
Розов цвят от изгрев.
Таен път. В слънцето.
Разни чучулиги.
Топъл сън, вместо звън -
тънък глас на птици.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??