20 дек. 2007 г., 21:23

тайна 

  Поэзия
556 0 15

Вървял  ли си по вълчите пътеки на луната,

в омагьосания свят на зимата?

Шептял ли си по стъпките на изгрева,

отвлякъл слънцето, докато спи?

Летял ли си през сънища на времето,

заключили човешките ни страсти?

Живял ли си в дома на тайните,

където мислите кървят?

Горял ли си от ледените пръсти,

докосвали сърцето ти в съня?

Помолил ли си устните да кажат

това, което пише във очите ти?

 

Не си . . .  аз знам . . .  не си . . .

Тогава научи се да говориш със сърцето си

и помоли да те спаси . . .

 

© Ася Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??