7 февр. 2009 г., 17:47

Тайните на Вселената 

  Поэзия » Философская
425 0 3

Изнизват се дните безлично и скучно,

поглеждам отново все същия свят.

А толкова дълго на мен ми е мъчно,

живот аз мечтая- духовно богат!

 

С възхита аз гледам просторите сини,

а вечер луната ми пътя огрява

и чакам звездица край мен да премине,

надежда за Рая душата ми сгрява!

 

Край мен планините издигат се горди,

от тях търся сила,стоически плам!

Как те устояват на бури и орди-

все питам и питам,кога ли ще знам?

 

Мечтая да мога в друг свят да надникна,

да пиша,да уча-какво и къде?

И в пълната с тайни Вселена да вникна,

духовната мистика все ме зове!!!

© Валентина Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??