И тази вечер луната пак ще грее.
И пак в нощта ще търся идеал.
Без въпроси, няма и да питам!
Къде изчезна любовта!?
Дали на всеки му се връща...
затуй че някога е съгрешил?
Или късметът живота му го връща,
че искрен с любовта е бил.
Редят се мисли, виното горчи.
Сълзи по бузите се стичат...
това ли е любов! Предателите
истински в лъжа се вричат.
© Ангел Все права защищены
А вас ,Приятели Гавраиле,Марианка,Миме ви прегръщам сърдечно!!!До нови на всички!!!