27 дек. 2011 г., 09:45

Така си говоря... 

  Поэзия » Любовная
898 0 29

"Няма грешки. И няма вини -

всяка обич си тръгва след време.

Беше мой много нощи и дни

и това няма кой да ми вземе.

 

Ако днеска осъмваш при друга,

ти си вече различен човек.

И дори да ти стане съпруга,

и дори да те има за век,

тази малка частица от тебе,

дето тайно остана у мен,

ще те търси и ще те обсебва -

цял живот ще си в мене вграден..."

 

Много често така си говоря -

да убия обида и гняв.

Ала всъщност, със себе си споря.

И не знам кой е крив, кой е прав.

 

 

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??