"Няма грешки. И няма вини -
всяка обич си тръгва след време.
Беше мой много нощи и дни
и това няма кой да ми вземе.
Ако днеска осъмваш при друга,
ти си вече различен човек.
И дори да ти стане съпруга,
и дори да те има за век,
тази малка частица от тебе,
дето тайно остана у мен,
ще те търси и ще те обсебва -
цял живот ще си в мене вграден..."
Много често така си говоря -
да убия обида и гняв.
Ала всъщност, със себе си споря.
И не знам кой е крив, кой е прав.
© Елица Ангелова All rights reserved.
Бъдете обичани!