11 нояб. 2009 г., 10:26

Така така 

  Поэзия » Другая
517 0 2
тази нощ ремедиос
съм залък на дъното на чиния
и посърнали в дрямка стволове
и дъга през море
сглобявам секунди
плъзнали между дланите
мия косата си привечер
когато кацат пеперудите на покрива
и дъждът полудява седем години
чергилата на миглите тъка
с мирис на жасмин и какао
сбъдвам се малка
в пробитото око на вятъра
в димящите дула на времето
разчитам буквите
на очите ти
чакам те
достатъчно
да се върнеш

 

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??