13 авг. 2010 г., 23:40

Там 

  Поэзия » Любовная
384 0 1

с благодарности на lotos (Ирина Костова ) за прекрасната фотография и за

вдъхновението

 

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=221547

 

Там, където в розово шептят тревите

и влюбените облаци се гонят,

може би забравили сме си мечтите,

чувствата и мислите в агония.

 

Там да идем, скъпи мой, и да поседнем.

Под небето двама с теб да помълчим.

А душите да говорят. За последно.

Да ги чуем... и да им се подчиним.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • при скалите с магически шепот
    обеща ми да идем довечера
    и да слушаме как тишината
    раменете им кръгли облива....

    Поздрав

    П.С. Лотосче заслужава твоя нежен стих за тази прекрасна снимка...
Предложения
: ??:??