21 мая 2009 г., 13:30

Танцувай дълго в моята следа 

  Поэзия » Любовная
725 0 18

Вдишвай ме жадно,

паузите преглъщай -

като щрих от сълза,

като следа

от нестихваща нежност.

Всеки дъх е надежда,

живот - всяко издишване.

Всяка моя строфа

ще бъде усмивка –

водна лилия

върху твоите устни.

Танцувай дълго в моята следа –

тя е твоята вечност.

 

 

 

 

МУЗИКА>>>

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??