21.05.2009 г., 13:30 ч.

Танцувай дълго в моята следа 

  Поезия » Любовна
687 0 18

Вдишвай ме жадно,

паузите преглъщай -

като щрих от сълза,

като следа

от нестихваща нежност.

Всеки дъх е надежда,

живот - всяко издишване.

Всяка моя строфа

ще бъде усмивка –

водна лилия

върху твоите устни.

Танцувай дълго в моята следа –

тя е твоята вечност.

 

 

 

 

МУЗИКА>>>

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??