28 дек. 2011 г., 00:00

Танцът на самотата 

  Поэзия » Другая
500 0 4

Самотата мога да я изтанцувам,

този танц ще ме погълне,

душата нека се бунтува

и болката ми ще изтръгне...

 

Самотното танго

къде ли ще ме отведе?!

В безлунна нощ

търся теб...

© Богдана Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??