Dec 28, 2011, 12:00 AM

Танцът на самотата 

  Poetry » Other
474 0 4

Самотата мога да я изтанцувам,

този танц ще ме погълне,

душата нека се бунтува

и болката ми ще изтръгне...

 

Самотното танго

къде ли ще ме отведе?!

В безлунна нощ

търся теб...

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??