20 авг. 2010 г., 22:36

Танго 

  Поэзия » Любовная
655 0 1

Под нежна екзекуция на слънце андалузко,

във огнените лапи на трептяща мараня,

откривам погледа ти, от очакване охлузен,

телата влажни дишат сластно във нега.

Извивките задъхани съвпадат съвършено,

хоризонтът млечен стапя се в една сълза,

танго танцуваме, от нежна страст родено -

преплетени, усмихнати, изпращаме деня.

 

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??