12 февр. 2021 г., 11:43

Таткова целувка 

  Поэзия
203 0 0

Протегнати детски ръце

отчаяно търсят топла прегръдка,

и навяват мъка в човешко сърце

жадно да вкуси тръпчива глътка

от пресъхнало с уиски шише

 

Прегръдка те чакаха от своя баща,

но той отдавна от тях е далече, 

чаша нейде надига в нощта

и заспиват децата забравили вече

татковата целувка по своите чела

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??