Feb 12, 2021, 11:43 AM

Таткова целувка 

  Poetry
206 0 0

Протегнати детски ръце

отчаяно търсят топла прегръдка,

и навяват мъка в човешко сърце

жадно да вкуси тръпчива глътка

от пресъхнало с уиски шише

 

Прегръдка те чакаха от своя баща,

но той отдавна от тях е далече, 

чаша нейде надига в нощта

и заспиват децата забравили вече

татковата целувка по своите чела

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??