Да те видя - о, нека
и да вървим по теменужена пътека -
ела, със своите смарагдени очи
душата ми, макар за миг, да стоплиш ти.
И от ярка светлина лунна
да чезне тъмнина безшумна
и в черния простор
ангели да пеят в хор.
© Георги Все права защищены