Sep 7, 2015, 8:01 PM  

Теменужена пътека 

  Poetry » Love
326 0 1

Да те видя - о, нека

и да вървим по теменужена пътека -

ела, със своите смарагдени очи

душата ми, макар за миг, да стоплиш ти.

 

И от ярка светлина лунна

да чезне тъмнина безшумна

и в черния простор

ангели да пеят в хор.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво любовно стихотворение - зов към любимата.Добре си обрисувал образа и. Поздрав и ведро настроение!
Random works
: ??:??