14 апр. 2012 г., 19:56

Теменужка 

  Поэзия » Другая
1065 0 14

Синеока крехка хубавица

скромно в тревата там наднича,

дигнала е своята главица,

всекиго с усмивка тя привлича.

 

И макар и мъничка като сълзица,

тази моя дъхава сестрица

пролетта във обич ù се врича,

със синя нежност тя полянките закича.

 

© Сеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??