Apr 14, 2012, 7:56 PM

Теменужка 

  Poetry » Other
1056 0 14

Синеока крехка хубавица

скромно в тревата там наднича,

дигнала е своята главица,

всекиго с усмивка тя привлича.

 

И макар и мъничка като сълзица,

тази моя дъхава сестрица

пролетта във обич ù се врича,

със синя нежност тя полянките закича.

 

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??