14.04.2012 г., 19:56 ч.

Теменужка 

  Поезия » Друга
1066 0 14

Синеока крехка хубавица

скромно в тревата там наднича,

дигнала е своята главица,

всекиго с усмивка тя привлича.

 

И макар и мъничка като сълзица,

тази моя дъхава сестрица

пролетта във обич ù се врича,

със синя нежност тя полянките закича.

 

© Сеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??