Добро или зло?
Авел или Кайн?
Кой уби,кого?
Всичко ли е куп лъжи?!
Зло и добро.
Деяние и оправдание!
Изначналното зло...
От где произлезе това изчадие?
Хилядолетна история,
велики цивилизации...
Нищожен напредък.
Куриозити,Аполо,Айнщайн...
По-добри ли станахме?
Обречени сме на човекоупадък...
С какво повече си помагаме?
Дори докато сме онлайн...
Каква информираност?!
Нищожна човечност...
Безмислени каузи ,обреченост...
Градище от тухли безверни.
В кувьоз от морално изгнание,
Първозасукали нагло
само собственото си мнение,
меродавно и едностранчиво..
Дали сме еднакви?
Гледаме ли в една посока?
ДНК?
Без жребий...
Седни, мамка му!
Тук си говорим за човечност!
© Просто Някой Все права защищены