9 мая 2012 г., 16:49

Терзания 

  Поэзия » Любовная
370 0 0

Изкачих най-голямата ни планина

да видя от високо, там в далечината,

поглед мил, сърцето, малката ръка,

която да помаха... да видя аз, жената

която ми пали огън в очите,

която от нежния ù глас се аз опивам,

която сила ми е в дните,

която е в съня ми, щом заспивам...

 

Но взорът чист е, няма никой!!!

- Не знае ли, че чакам с тъга?!?

Дали пък вече аз съм никой,

дали пък гледа друг сега?!?

© Стойко Минчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??