4 мая 2017 г., 18:06

The war on drugs 

  Поэзия » Свободный стих
258 0 0

Колкото и да не ти се иска,

вдлъбнатината на бедрото ѝ

диктува всичките ти радости,

на фронта няма нищо ново,

освен че тя зае страната ти

и заедно спасявате света

от вечно необичане.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??