28 окт. 2011 г., 20:41

Ти 

  Поэзия » Другая
703 0 3

ти

 

                                                                                                   

 

Ти се появи в живота ми внезапно,

като неканен гост, но пожелан,

за да оставиш своя диря в света ми,

да сътвориш живот, отново цял.

Нежно хвана ми ръката

и поведе ме с теб в твоя ден,

върна вярата ми в чудесата

и в силата, че всичко се оправя някой ден.

Ти единствен отвори си очите,

за да видиш как моите скърбят,

капчица по капчица ми сбираше сълзите

и превръщаше ги във вълшебен прах.

Ти и само ти отвори си сърцето,

за да снемеш болката от мен

трептящо, искащо, горещо

да придава смисъла на моя ден.

Ти излъчваш силна пламенност и нежност,

с които мога в облаците да летя,

с теб до мен единствено си вярвам,

че отново ще стъпя на крака.

Ти си частица от мен, ти си истината,

ти си трепетът горещ и моята мисъл,

ти ми даваш смисъл и причина, за да продължа,

ти си нещото, поддържащо ме жива!

 

© fervor Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??