10 июл. 2005 г., 01:29

Ти, човеко 

  Поэзия
867 0 0

Живееш сам,
в празнотата на своята духовност,
изпълнена единствено със теб.
Светът на егоиста.

Живееш там,
намираш във себе си греховност,
усещаш сърцето си от лед.
Хората са низ мъниста.

© Атанас Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??