Jul 10, 2005, 1:29 AM

Ти, човеко 

  Poetry
865 0 0

Живееш сам,
в празнотата на своята духовност,
изпълнена единствено със теб.
Светът на егоиста.

Живееш там,
намираш във себе си греховност,
усещаш сърцето си от лед.
Хората са низ мъниста.

© Атанас Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??