10.07.2005 г., 1:29 ч.

Ти, човеко 

  Поезия
866 0 0

Живееш сам,
в празнотата на своята духовност,
изпълнена единствено със теб.
Светът на егоиста.

Живееш там,
намираш във себе си греховност,
усещаш сърцето си от лед.
Хората са низ мъниста.

© Атанас Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??