18 нояб. 2013 г., 21:55

Ти избираш 

  Поэзия » Философская
623 0 0

Като пропит с мрак бръшлян се увива
около сърцето ти и то умира.
Изтръгни го... забрави!!!
Нима ще оставиш да те победи?
Желанието за болка в себе си потуши,
нямаш нужда от тези сълзи!

Любов или болка...
средно положение за теб няма.
Мислиш, че липсата на тези чувства
те вкаменява.
Избираш отровата, от нея
по-силна не познаваш.
Докато тайно за капка обич и спасение
се надяваш.

© Пенка Ламбева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??