2 июл. 2009 г., 00:07

Ти обичаш мен и аз обичам теб 

  Поэзия » Любовная
2039 0 1

      

Моето сърце тупти .

Обичам те! – чуваш ли?

Сърцето ми  бие пак за теб.

Ти обичаш мен и аз обичам теб.

 

Чуваш ли как всичко в мене крещи?

Никога не съм се чувствала така преди.

Сърцата ни вече не са от лед.

Ти обичаш мен и аз обичам теб.

 

Искаш ли да бъдем двама?

Само ти и аз,

и нашата любов голяма.

Сърцата ни вече не са от лед.

Ти обичаш мен и аз обичам теб.

© Мария Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??