2.07.2009 г., 0:07 ч.

Ти обичаш мен и аз обичам теб 

  Поезия » Любовна
2038 0 1

      

Моето сърце тупти .

Обичам те! – чуваш ли?

Сърцето ми  бие пак за теб.

Ти обичаш мен и аз обичам теб.

 

Чуваш ли как всичко в мене крещи?

Никога не съм се чувствала така преди.

Сърцата ни вече не са от лед.

Ти обичаш мен и аз обичам теб.

 

Искаш ли да бъдем двама?

Само ти и аз,

и нашата любов голяма.

Сърцата ни вече не са от лед.

Ти обичаш мен и аз обичам теб.

© Мария Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??